Nu de koop en verkoop van huizen onder zware druk staat, zijn er volop kansen voor de huur en verhuur van onroerend goed. Mensen krijgen hun huis niet verkocht en doen hun huis of appartement in de verhuur (aanbod). Aan de andere kant wordt het door de regelgeving steeds moeilijker om de hypotheek rond te krijgen en wordt er steeds vaker gekozen om een huis of appartement te huren (vraag).

Wat onderscheidt onze franchiseformule?

Alle benodigde onderdelen van de Randstadhousing franchiseformule, waaronder de inrichting van de vestiging, de marketing, de commerciële benadering van verhuurder en huurder, het gebruik van internet, de administratie en alle overige aspecten van de Randstadhousing onderneming worden ter beschikking gesteld. Hierdoor behaalt de franchisenemer direct voordeel en kan hij/zij direct efficiënt aan de slag, zonder het individuele ondernemerschap en de zelfstandigheid als Randstadhousing ondernemer uit het oog te verliezen.

Wij ondersteunen franchisenemers actief

De primaire doelstelling van Randstadhousing is het optimaal ondersteunen van de individuele Randstadhousing franchisenemers voor het behalen van een zo goed mogelijk commercieel succes.

Om deze doelstelling te realiseren, faciliteert Randstadhousing voor de franchisenemers onder andere het volgende:

  • Opleidingen en trainingen voorafgaand aan de opening van uw Randstadhousing vestiging maar ook tijdens uw Randstadhousing franchisenemerschap
  • Het Randstadhousing franchise handboek met beschrijving van alle operationele processen en nog veel meer.
  • Een persoonlijke coach voor u als Randstadhousing franchisenemer.
  • Een uitstekende automatisering.
  • Uitstekende zichtbaarheid en positie op het internet.
  • Al de benodigde promotie en reclame artikelen (zowel online als print) voor een goede naamsbekendheid van Randstadhousing bij u in de regio.

Bent u de ideale franchisenemer? Doe de zelfcheck

Uw eigen succes maar ook dat van Randstadhousing ligt in uw handen. Omdat de ondernemer het verschil maakt bij Randstadhousing, zijn wij altijd op zoek naar de beste ondernemers. Voldoet u aan het profiel dat wij zoeken?

  • Heeft u handelsgeest en staat u garant voor commercieel succes?
  • Bent u communicatief vaardig en een actieve netwerker?
  • Heeft u een echte ondernemersmentaliteit en vertrouwen in eigen kunnen?
  • Heeft u het vermogen en de wil te investeren in uw eigen Randstadhousing onderneming?


Type locatie

Randstadhousing richt zich met nieuwe vestigingen op verzorgingsgebieden van circa 150.000 huishoudens. Over het verzorgingsgebied krijgt u exclusiviteit en dat betekent dat alleen u daar mag ondernemen namens Randstadhousing.

De Randstadhousing vestiging moet ook aan een aantal eisen voldoen. Zo moet uw kantoor gevestigd zijn in de binnenstad of in een aanlooproute richting het centrum. De Randstadhousing vestiging moet een etalage hebben met veel raampartij voor een goede zichtbaarheid.

Spreekt deze uitdaging u aan, bent u ondernemend en brengt u graag mensen samen? Neem dan contact op met ons en stuur een e-mail naar: info@Randstadhousing.nl