Verkopen via Randstadhousing

U wilt uw woning verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Wij nemen graag de rompslomp uit uw handen. daar zijn we voor! We zorgen dat uw huis snel op FUNDA staat en organiseren de bezichtigingen voor potentiële kopers. We voeren onderhandelingen over de prijs en zorgen ervoor dat alle juridische en formele zaken rondom koop en overdracht vlot en soepel verlopen. Over de courtage die we daarvoor in rekening brengen, maken we vooraf duidelijke afspraken.

Ons Verkoopstappenplan

Om inzicht te geven in het gehele verkooptraject hebben wij het Verkoopstappenplan ontwikkeld. Het is eigenlijk een afsprakenformulier waarin stap voor stap alle belangrijke facetten van het verkoopproces in kaart worden gebracht. Niets wordt aan het toeval overgelaten, u weet precies waar u aan toe bent.

Wij gebruiken daarbij de allernieuwste methoden die verder gaan dan de woning alleen maar op de website Funda te zetten. Zo maken wij ook gebruik van de uiterst effectieve mogelijkheden die Social Media bieden om uw woning onder de aandacht van potentiële kopers te brengen.

Uw eigen netwerk

Wij helpen u ook op een slimme wijze uw eigen netwerk in te zetten bij de verkoop van uw woning. Voor vermelding van uw woning op internet zorgen wij voor de optimale presentatie daarvan door middel van een bondige en informatieve omschrijving, aangevuld met een professionele fotopresentatie.

Bereiken van klanten

De meeste potentiële kopers bekijken liever foto’s om een indruk van een woning te krijgen: beelden zeggen immers meer dan woorden. Wij werken daarvoor samen met professionele fotografen en verkoopstylisten, desgewenst kunnen we die ook voor uw woning inzetten.

Professionele aanpak

Naast de presentatie op internet zorgen wij voor een uitgebreide brochure, alle bezichtigingen, zakelijke onderhandelingen en de verdere afhandeling van de gehele transactie.

Kortom, we hebben een professionele en gedegen aanpak, met een totale begeleiding vanaf de kennismaking tot en met de eigendomsoverdracht en zelfs daarna. En dat alles tegen een aantrekkelijk tarief.

Randstadhousing werkt op een “No-Cure-No-Pay” basis.

Onze aanpak voor verkopen van uw woning

Ons “Verkoopstappenplan” bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Stap 1. Vooronderzoek
  • Stap 2. Strategie
  • Stap 3. Voortgang
  • Stap 4. Presentatie
  • Stap 5. Afspraken bezichtigingen
  • Stap 6. Oplevering
  • Stap 7. Courtage